Find us on Google+ Isle Of Man Property For Sale: VAKANTIE OP ISLE OF MAN
- Love Where You Live!

Saturday, 6 October 2012

VAKANTIE OP ISLE OF MAN


NIARBYL BAY


Niarbyl Bay is een klein paradijselijk stukje natuur, gelegen aan de kust van het eiland Isle of Man in de Ierse Zee. Het staat bekend om de prachtige natuur met her en der verscholen cottages en de rust die u er vindt. 

Niarbyl Bay is beroemd om zijn prachtige vergezichten over de zee. Op heldere dagen kunt u het eiland Calf of Man zien en bovendien de Ierse Mountains of Mourne.
Ontdek hier tijdens een wandeling het leven in de kleine watertjes tussen de rotsen. Geniet van de prachtige natuur, de tussen het groen verscholen cottages en de veelheid aan wilde bloemen.
Via een kustpad vindt u de weg naar een 8e eeuwse kapel.

In Niarbyl Bay ziet u van dichtbij wat er gebeurt als twee continenten op elkaar botsen, de Niarbul Fault, welke honderden miljoenen jaren geleden is ontstaan. Dit maakt Niarbyl Bay tot een plek van bijzondere geologische waarde.

In het Niarbyl bezoekerscentrum wordt het belang van deze plaats verder uitgelegd. In het nabijgelegen Niarbyl Cafe kunt u genieten van heerlijk verse vis, schaal- en schelpdieren, waaronder de beroemde krab van Niarbyl.
Of u doet het iets minder uitgebreid en drinkt er gewoon een kopje koffie of kopje thee. 


http://www.isle-of-man.nl/isleofman-niarbyl-bay.html